eyecatcher

Over ons

De knowhow van White Light op het vlak van grootformaatprinting maakt het mogelijk op een zeer brede waaier van soepele en harde ondergronden te drukken. Papier (waaronder behangpapier), doek, acrylaat, plexi, dibond, glas, triplex, aluminium, tropisch hardhout (bv. een tafelblad), en nog meer. Afhankelijk van de toepassing kan de geleverde foto ‘as such' geleverd worden, of zelfklevend, of ingelijst, of in een andere soort frame. Ook het formaat is afhankelijk van het materiaal en de toepassing, maar indien u met een beeld een volledige muur wilt decoreren, is dit de perfecte manier. Vergeet ook niet de andere vlakken, zoals plafond, vloer, meubelen, verlichtingsarmaturen,...
De drukkwaliteit en de afwerking zijn van zeer hoog niveau. Naast de kant-en-klare oplossingen en formaten is ook maatwerk mogelijk.

Geschiedenis

De geschiedenis van ons bedrijf start in 1983 met de oprichting van White Light bvba. Het toenmalige bedrijf bestond uit een fotolab, een fotostudio en een kunstgalerie met bistro. De naam ‘White Light' komt van een knop (de ‘witlichttoets') op een kleurenvergroter, waarmee je het licht op wit kunt plaatsen, zodat je gemakkelijker kunt scherpstellen.

Vanaf 1990 legde White Light zich toe op het fotograferen, afdrukken en presenteren van foto's. Naast de ruime fotostudio en de presentatieafdeling investeerden wij miljoenen in digitale productiemiddelen. Een in 1998 ingerichte showroom toont u alle mogelijkheden van displaysystemen en beursstands. Tegenwoordig behoort White Light tot de leidende specialisten op het gebied van grootformaatprinting en presentatietechnieken.